CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

1352

Segona Jornada

El passat cap de setmana, 1 i 2 de juny, es va celebrar la segona jornada del Campionat d’Espanya per clubs, La Liga 4Sports masculina i La Liga Iberdrola Atletismo femenina, en les categories de Divisió de Honor i Primera Divisió.
A la Divisió d’Honor, en categoria masculina, el FC Barcelona es va imposar a l’encontre celebrat a Saragossa. L’Agrupació AC es va situar en la quarta posició a l’encontre disputat a Valencia. En dones, l’Agrupació i l’ISS-L’Hospitalet van disputar l’encontre a l’Estadi de Serrahima de Barcelona, classificant-se en la segona i quarta posició respectivament. El FC Barcelona es va imposar a l’encontre celebrat a Sant Sebastià i l’Avinent Manresa es va situar en la tercera posició a l’encontre celebrat a Andújar.
A la Primera Divisió masculina, l’ISS-L’Hospitalet i el Lleida UA van disputar l’encontre a Lleida, situant-se en la primera i quarta posició respectivament.  El Cornellà At va viatjar a Santander on va aconseguir la segona posició. A la categoria femenina, el Lleida UA va disputar l’encontre a Oviedo on es va situar en la tercera posició.
En aquesta segona jornada s’han decidit els vuit equips classificats per a disputar la Fase Final pel títol i també els vuit que disputaran l’encontre per la permanència i eludir el descens. La Jornada Final es disputarà el proper 15 de juny.

· Resultats   · Fotos (Teo Tovar)