CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

1248

Jornada Final

El proper cap de setmana 15 i 16 de juny, se celebrarà la jornada final del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d’Honor, Primera Divisió i Segona Divisió. En aquesta tercera i definitiva jornada de LaLiga4Sports masculina y La Liga Iberdrola femenina, es decideixen els títols estatals per clubs de les diferents categories i les places d’ascens, descens i permanència. Els encontres es realitzaran amb el format d’un atleta per prova amb vuit equips participants.
A la Divisió d’Honor, LaLiga4Sports masculina disputarà dissabte 16 de juny  l’encontre pel títol a Soria amb la participació del Futbol Club Barcelona com a un dels aspirants al títol. L’encontre per a evitar el descens se celebrarà a Córdoba, on competiran l’Agrupació Atlètica de Catalunya.
La final de La Liga Iberdrola femenina es disputarà a Saragossa, amb la participació del FC Barcelona i l’Agrupació AC. L’encontre de la permanència se celebrarà a Aluche, Madrid, amb la presència de la l’Avinent Manresa i l’ISS-L’Hospitalet.
A la Primera Divisió masculina, l’ISS-L’Hospitalet i el Cornellà At. viatjaran a Osca per a disputar l’encontre pel títol i l’ascens. El Lleida UA ho farà a Santander per a disputar l’encontre per a evitar el descens. A la categoria femenina, el Lleida UA també disputarà l’encontre del descens a València.
Diumenge 16 es disputaran els encontres corresponents a la Segona Divisió. La Unió Colomenca participarà a l’encontre Final A masculí que se celebrarà a Valladolid i el Cornellà At a la Final A femenina que es disputarà a Sòria.

· Web Campionat