CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

1695

El FC Barcelona, segon en homes i tercer en dones

El passat cap de setmana 16 i 17 de juny, es va celebrar la jornada final del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d’Honor, Primera Divisió i Segona Divisió. El Playas de Castellón s’ha proclamat campió tant a la categoria masculina com a la femenina.
A la categoria masculina, celebrat a Sòria, el FC Barcelona s’ha situat en la segona posició i ha revalidat la segona posició aconseguida la temporada passada.
A la categoria femenina, celebrat a Saragossa, el FC Barcelona s’ha classificat en la tercera posició en un campionat molt igualat, ja que s’ha situat a un put de la segona posició i a tres de la primera. L’Agrupació Atlètica de Catalunya ha aconseguit una meritòria sisena posició.
A l’encontre per a evitar el descens masculí, celebrat a Córdoba, l’Agrupació AC s’ha classificat en una magnífica segona posició. A l’encontre per la permanència de la categoria femenina, celebrat a Aluche, l’Avinent Manresa s’ha classificat en una magnífica tercera posició, i l’ISS-L’Hospitalet en la cinquena, sense problemes per aquests clubs catalans per a continuar a la Divisió d’Honor.
A la Primera Divisió, a l’encontre pel títol masculí celebrat a Osca, l’ISS-L’Hospitalet ha dominat clarament l’encontre i s’ha imposat aconseguint el títol i l’ascens a la Divisió d’Honor. El Cornellà At s’ha situat en una destacada cinquena posició. A l’encontre per a evitar el descens, celebrat a Santander, el Lleida UA ha aconseguit una còmoda cinquena posició. A la categoria femenina, el Lleida UA també disputava l’encontre del descens, celebrat a València, aconseguit l’objectiu amb la mateixa cinquena posició.
Diumenge es van disputar els encontres corresponents a la Segona Divisió. La Unió Colomenca va participar a l’encontre Final A masculí que se celebraba a Valladolid, situant-se en la sisena posició, i el Cornellà At que va disputar la Final A femenina, celebrada a Sòria, aconseguint el subcampionat.

· Resultats   · Fotos Final DH Masculina (JJ Vico)

· Fotos Final 2D Femenina (JJ Vico)