CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

1207

Aquest cap de setmana, 24 i 25 d’abril, comença l’edició número seixanta-tres del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d’Honor i Primera Divisió. Aquesta competició, coneguda tradicionalment com La Liga de Clubs, segueix el sistema de competició on cada divisió està integrada amb 16 clubs, tant en homes com en dones. Es disputaran tres jornades, les dues primeres a encontres quadrangulars a dos atletes per prova i club, i la tercera jornada a un atleta per prova i club, però amb encontres octogonals. En aquesta tercera jornada es decideixen els títols, ascensos i permanències.

Com ja hem assenyalat, en aquest cap de setmana se celebra la primera jornada. A la Divisió d’Honor, el Futbol Club Barcelona i L’Hospitalet Atletisme disputen l’encontre B de la categoria masculina al Complex Esportiu L’Hospitalet Nord. L’Agrupació Atlètica de Catalunya viatjarà a València per a disputar l’encontre C.

A la categoria femenina, el FC Barcelona, L’Hospitalet At, l’Agrupació AC i l’Avinent Manresa celebraran l’encontre A, a l’Estadi El Congost de Manresa.

A la Primera Divisió masculina, el Cornellà Atlètic es desplaçarà a Monzón per a disputar l’encontre A, i el Lleida Unió Atlètica marxarà cap a Elx per a competir a l’encontre B.

A la categoria femenina, el Cornellà At i el Lleida UA, celebraran l’encontre a l’ Estadi Municipal de Cornellà del Llobregat.

La segona jornada es realitzarà els proper 8 de maig, amb els equips agrupats en funció de la classificació obtinguda en aquesta primera jornada.

La temporada passada no es va poder celebrar aquest campionat estatal per clubs debut a la pandèmia. A l’edició de 2019, el FC Barcelona es va classificar en segona posició en homes i tercera en dones. A l’historial d’aquesta competició, el FC Barcelona és el club amb més títols, 15 campionats, tot i que l’últim el va aconseguir l’any 1986.

· Web Campionat

COMPARTIR
Article anteriorRUTA 24 D’ABRIL
Següent articleTRAIL RUNNING SERIES