CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

837

Aquest cap de setmana, 24 i 25 d’abril, s’ha disputat la primera jornada del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d’Honor i Primera Divisió.

Dissabte es van celebrar els encontres de la Divisió d’Honor en diferents seus. A la categoria masculina, el Futbol Club Barcelona es va imposar a l’encontre disputat a L’Hospitalet del Llobregat i també encapçala la classificació general provisional, davant de la Real Sociedad de San Sebastian i el Playas de Castellón. L’Hospitalet Atletisme se situa en la tretzena posició i l’Agrupació Atlètica de Catalunya en la quinzena.

A la categoria femenina, el FC Barcelona també s’ha imposat a l’encontre disputat a Manresa i s’ha situat en la segona posició general. L’Avinent Manresa s’ha classificat en una meritòria cinquena posició general, l’Agrupació AC en la desena i L’Hospitalet At en la catorzena.

A la Primera Divisió, el Cornellà Atlètic figura en la segona posició masculina, desprès d’imposar-se a l’encontre de Monzón, i en la vuitena posició femenina. El Lleida UA es troba en la catorzena posició masculina i en la dotzena femenina.

La segona jornada es realitzarà els proper 15 i 16 de maig, amb els equips agrupats en funció de la classificació obtinguda en aquesta primera jornada.

· Resultats

· Fotos Manresa (JJ Vico)   · Fotos Manresa (Toni Cabrera)   · Fotos Cornellà (Teo Tovar)