CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

1213

Segona Jornada

El passat cap de setmana 15 i 16 de maig, es va celebrar la segona jornada del Campionat d’Espanya per clubs, La Liga Joma masculina i La Liga Iberdrola femenina, en les categories de Divisió de Honor i Primera Divisió.

A la categoria masculina, el Futbol Club Barcelona es va imposar a l’encontre celebrat a Sòria i lidera la classificació general. L’Hospitalet At i l’Agrupació AC s’han situat en la quarta posició en els seus respectius encontres a Castelló i a Barcelona. L’Hospitalet s’ha situat en la tretzena posició general i l’Agrupació en la catorzena, ambdós disputaran l’encontre per a eludir el descens.

A la categoria femenina, el FC Barcelona també es va imposar a l’encontre de Pamplona i se situa en la tercera posició de la general. L’Avinent Manresa es va situar en la segona posició a Valladolid aconseguint la setena posició de la general que li classifica per l’encontre del títol. L’Hospitalet At es va classificar en la tercera posició a Castelló, l’Agrupació AC en la quarta a Saragossa. Ambdós equips disputaran l’encontre final per a eludir el descens.

A la Primera Divisió masculina, el Cornellà At s’ha situat segon a Getafe i disputarà l’encontre final pel títol i l’ascens ja que s’ha situat en la cinquena posició general. El Lleida UA ha estat quart també a Getafe i se situa en la quinzena posició general.

En dones, el Cornellà At s’ha imposat a l’encontre de Cartagena i amb la cinquena posició general disputarà l’encontre pel títol i l’ascens. El Lleida UA ha estat tercer a Madrid i se situa en la dotzena posició general.

Cal destacar l’actuació de la Xènia Benach (AS 71) va marcar 13.24 als 100 m tanques a l’encontre celebrat a Saragossa, registre que significa un nou rècord de Catalunya absolut de l’especialitat, millorant l’anterior registre en 36 centèsimes. També podem destacar alguns registres d’interès com el de Sara Gallego (L’H At) que va marcar 57.22 als 400 m tanques, la reaparició de Jaël Bestué (FCB) que ha marcat 23.70 als 200 m i Stephanie Saavedra (FCB) que va fer 53.59 als 400 m a Pamplona.

La Jornada Final es disputarà el proper 22 de juny.