CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

1185

Jornada Final

El proper cap de setmana 12 i 13 de juny, se celebrarà la Jornada Final del Campionat d’Espanya per clubs, La Liga Joma masculina i La Liga Iberdrola femenina, en les categories de Divisió de Honor i Primera Divisió.

En aquesta Jornada Final es decideixen els títols estatals per clubs de les diferents categories i les places d’ascens, descens i permanència. Els encontres es realitzaran amb el format d’un atleta per prova amb vuit equips participants.

A la Divisió d’Honor, La Liga Joma masculina disputarà dissabte 12 de juny l’encontre pel títol a La Nucia, Alacant, amb la participació del Futbol Club Barcelona com a un dels aspirants al títol. L’encontre per la permanència se celebrarà a Madrid, on competiran l’Agrupació Atlètica de Catalunya i L’Hospitalet Atletisme.

La final de La Liga Iberdrola femenina també es disputarà a La Nucia, però diumenge 13, amb la participació del FC Barcelona i l’Avinent Manresa. L’encontre de la permanència se celebrarà a Valladolid, amb la l’Agrupació AC i L’Hospitalet Atletisme.

A la Primera Divisió masculina, el Cornellà Atlètic també es desplaçarà a La Nucia per participar a l’encontre pel títol i l’ascens a la Divisió d’Honor. El Lleida UA viatjarà a Sant Sebastià per a disputar l’encontre de la permanència.

En dones, a la Primera Divisió també tenim al Cornellà At l’encontre pel títol i l’ascens de La Nucia, i el Lleida UA a l’encontre de la permanència a Monzón.

· Web Campionat