CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

1106

Liga Iberdrola i Liga Joma

El proper dissabte 30 d’abril, comença l’edició número seixanta-quatre del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d’Honor i Primera Divisió. Aquesta competició, coneguda tradicionalment com La Liga de Clubs, segueix el sistema de competició on cada divisió està integrada amb 16 clubs, tant en homes com en dones. Es disputaran tres jornades, les dues primeres a encontres quadrangulars a dos atletes per prova i club, i la tercera jornada a un atleta per prova i club, però amb encontres octogonals. En aquesta tercera jornada es decideixen els títols, ascensos i permanències.

A la Divisió d’Honor masculina, la Liga Joma de Clubs, el Futbol Club Barcelona i l’Agrupació Atlètica de Catalunya disputen l’encontre B a l’Estadi de Serrahima de Barcelona. A la categoria femenina de la Divisió d’Honor, la Liga Iberdrola, l’Avinent Manresa, el Futbol Club Barcelona i L’Hospitalet Atletisme disputaran l’encontre C a l’Estadi del Congost de Manresa i l’Agrupació Atlètica de Catalunya es desplaçarà a Saragossa per a disputar l’encontre B.

A la Primera Divisió masculina, el Lleida UA i el Cornellà At disputaran l’encontre B a l’Estadi Municipal les Basses de Lleida i L’Hospitalet At es desplaçarà a Gandia per a disputar l’encontre A. A la categoria femenina, el Lleida UA viatjarà a Sagunt per a disputar l’encontre C i a la categoria femenina el Cornellà At ho farà a Madrid a l’encontre A.

La segona jornada es realitzarà els proper 14 de maig, amb els equips agrupats en funció de la classificació obtinguda en aquesta primera jornada.

A l’edició de 2021, el FC Barcelona va aconseguir el títol en la categoria femenina i la segona posició en la masculina. A l’historial d’aquesta competició, el FC Barcelona és el club amb més títols, 16 campionats, tot i que l’últim aconseguit la temporada passada va ser el primer de la categoria femenina.

· Notícia RFEA Liga Iberdrola   · Notícia RFEA Lga Joma

· Web Campionat