CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

1094

Jaime Guerra, 8,08 m en salt de llargada

El passat dissabte 30 d’abril, va començar l’edició número seixanta-quatre del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d’Honor i Primera Divisió que tradicionalment significa l’inici de la temporada estatal de pista a l’aire lliure.

El Futbol Club Barcelona s’ha imposat als encontres de la Divisió d’Honor celebrats a l’Estadi de Serrahima de Barcelona, en homes, i l’Estadi del Congost de Manresa, en dones. A la classificació conjunta per punts se situa en la segona posició masculina i en la tercera femenina.

L’Avinent Manresa s’ha situat en la segona posició femenina a l’encontre celebrat a Manresa i en una meritòria sisena posició per punts. L’Agrupació Atlètica de Catalunya s’ha situat en la quarta posició tant en la categoria masculina a Barcelona, com a la femenina a Saragossa, en la tretzena posició femenina i en catorzena masculina. L’Hospitalet Atletisme ha aconseguit la tercera posició a l’encontre femení de Manresa i l’onzena posició en la puntuació per punts.

A la Primera Divisió, L’Hospitalet Atletisme s’ha imposat a l’encontre masculí celebrat a Gandia i encapçala la classificació conjunta per punts. El Cornellà Atlètic també s’ha imposat a l’encontre masculí disputat a Lleida i se situa en la segona posició conjunta per punts. A la categoria femenina, el Cornellà At s’ha situat en la tercera posició a l’encontre celebrat a Madrid. Per últim, Aldahra Lleida UA s’ha classificat en la segona posició femenina a Sagunt i en la quarta a l’encontre masculí de Lleida.

A nivell individual, cal destacar l’actuació de Jaime Guerra (Cornellà At) que s’ha imposat a la prova de salt de llargada a Lleida amb un salt de 8,08 metres, registre que significa la segona millor marca catalana de tots el temps.

També podem destacar alguns registres d’interès com els de la Laura Redondo (FCB) que ha llançat 66,50 m en martell a Manresa, Marcos Ruiz (Pd) que ha saltat 16,34 m en triple salt a Córdoba, Dídac Salas (FCB) que ha saltat 5,30 m en perxa a Serrahima, Mònica Clemente (Av Manresa) amb 4,20 m en perxa a Manresa, Cristina Lara (FCB) amb 11.84 als 100 m a Manresa, Emilia del Hoyo (Av Manresa) amb 13.84 als 100 m tanques a Manresa, Naiara Estanga (FCB) amb 13,19 m en triple salt a Manresa.

La segona jornada es realitzarà els proper 14 de maig, amb els equips agrupats en funció de la classificació obtinguda en aquesta primera jornada.

· Resultats   · Fotos Manresa (Toni Cabrera)