CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

897

Segona Jornada

El proper cap de setmana 14 i 15 de maig, se celebrarà la segona jornada del Campionat d’Espanya per clubs, La Liga Joma masculina i La Liga Iberdrola femenina, en les categories de Divisió de Honor i Primera Divisió. En aquesta segona jornada es decideixen els vuit equips que es classificaran per a disputar la fase final pel títol i també els vuit que disputaran l’encontre per la permanència i eludir el descens.

A la Divisió d’Honor, en categoria masculina, el FC Barcelona es desplaçarà a Villafranca de los Barros, Badajoz, i l’Agrupació Atlètica de Catalunya disputarà el seu encontre com a local a l’Estadi de Serrahima de Barcelona. En dones, L’Hospitalet At i l’Agrupació AC disputaran l’encontre al Complex Esportiu L’Hospitalet Nord, l’Avinent Manresa viatjarà a Castelló i el FC Barcelona a Saragossa.

A la Primera Divisió masculina, l’Hospitalet At es desplaçarà a Durango, el Cornellà At a Huesca i Aldaha Lleida UA a Monzón. En dones, Aldaha Lleida UA participarà com a local a l’encontre que es realitzarà a Estadi Municipal Les Basses de Lleida, i el Cornellà At es desplaçarà a Valladolid.

· Web Campionat