CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

876

Marcos Ruiz, Rècord de Catalunya de Triple Salt

El passat cap de setmana 14 i 15 de maig, es va celebrar la segona jornada del Campionat d’Espanya per Clubs, La Liga Joma masculina i La Liga Iberdrola femenina, en les categories de Divisió de Honor i Primera Divisió.

A la Divisió d’Honor, en categoria masculina, el FC Barcelona es va imposar a l’encontre celebrat a Villafranca de los Barros, Badajoz, i se situa com a líder de la classificació general a falta de l’encontre final pel títol. L’Agrupació Atlètica de Catalunya s’ha situat quart al seu encontre com a local a l’Estadi de Serrahima de Barcelona i es classifica tretzè a la general. Lluitarà a l’encontre final per a eludir el descens.

En dones, el FC Barcelona es va imposar a l’encontre de Saragossa i es col·loca en la tercera posició de la general. L’Avinent Manresa va assolir la segona posició a Castelló i la cinquena de la general. Ambdós clubs participaran a l’encontre final pel títol. L’Agrupació AC es va classificar segona i L’Hospitalet At quarta a l’encontre al Complex Esportiu L’Hospitalet Nord. Se situen en desè i tretzè lloc, respectivament.

A la Primera Divisió masculina, l’Hospitalet At es va imposar a l’encontre Durango i lidera la classificació general, el Cornellà At també va guanyar a Huesca i se situa segon a la general. Ambdós equips participaran a l’encontre pel títol i ascens a la Divisió d’Honor. L’Aldaha Lleida UA es va classificar en la tercera posició a Monzón i assoleix l’onzena posició general.

En dones, el Cornellà At es va situar segon a Valladolid i es classifica novè a la general i l’Aldaha Lleida UA es va classificar tercer a la seva pista de Les Basses de Lleida i se situa desè general.

Cal destacar l’actuació de Marcos Ruiz (PdC) que es va imposar a la prova de triple salt a l’encontre de l’Estadi de Serrahima amb un registre de 16,85 metres, maca que significa un nou rècord de Catalunya, millorant en 26 cm l’anterior rècord que datava de 1998.

· Resultats   · Fotos L’Hospitalet (Alex Elices)