CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

2372

2a Jornada

El proper cap de setmana, 21 i 22 de maig, se celebrarà la segona jornada del Campionat d’Espanya per clubs en la Divisin de Honor i Primera Divisió.
En aquesta segona jornada es decideixen els vuit equips que es classificaran per a disputar la Fase Final pel títol i també els vuit que disputaran l’encontre per la permanència i eludir el descens.
A la Divisió d’Honor, el FC Barcelona es desplaçarà a Andújar i l’Agrupació AC a Saragossa per a disputar els respectius encontres de la categoria masculina. A la categoria femenina, l’Avinent CA Manresa organitzarà l’encontre a l’Estadi Municipal del Congost, on també participarà l’equip femení del FC Barcelona. L’equip femení de l’Agrupació AC es desplaçarà a Sant Sebastià.
A la Primera Divisió, el Lleida UA competirà com a local a l’encontre masculí a les pistes de Les Bases on també participarà l’ISS-L’Hospitalet. L’equip masculí de la JA Sabadell es desplaçarà a Alcorcón. En dones, l’ISS-L’Hospitalet competirà a Burgos, la JA Sabadell a Càceres i el Lleida UA a Alcorcón.

· Web Clubs     · Atletes inscrits