CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

1501
Carmen Sánchez - Foto: JJ Vico

Carmen Sánchez, Rècord de Catalunya de 400 m

El passat cap de setmana, 21 i 22 de maig, es va celebrar la segona jornada del Campionat d’Espanya per clubs en la Divisin de Honor i Primera Divisió. En aquesta segona jornada es decidien els vuit equips que es classificaran per a disputar la Fase Final pel títol i també els vuit que disputaran l’encontre per la permanència i eludir el descens.
A la Divisió d’Honor, el FC Barcelona s’ha classificat com a líder de la classificació en la categoria masculina i l’Agrupació AC s’ha situat en la novena posició. A la categoria femenina, els tres equips catalans disputaran l’encontre pel títol, el FC Barcelona que se situa en la tercera posició, l’Agrupació AC en la sisena i l’Avinent CA Manresa en la vuitena.
A la Primera Divisió, l’ISS-L’Hospitalet s’ha classificat en la quarta posició tant a la categoria masculina com a la femenina. El Lleida UA s’ha situat en la novena femenina i en l’onzena masculina, i la JA Sabadell s’ha classificat en la divuitena posició ambdues categories.
Cal destacar l’actuació de la Carmen Sánchez (FCB) que amb una marca de 53″50 ha establert un nou rècord de Catalunya absolut de 400 metres a l’encontre celebrat a Manresa, millorant en 9 centèsimes el rècord més antic de la taula, ja que datava de 1978 i el tenia la vallesana Montserrat Pujol.
També la Maria Vicente (ISS-L’H) es va imposar a la prova dels 100 m tanques de l’encontre celebrat a Burgos amb un temps de 13″93, registre que representa un nou rècord de Catalunya juvenil de l’especialitat amb les tanques a l’alçada absoluta.

· Resultats     · Classificació DH   · Classificació 1D   · Fotos Burgos (Pere Tibau)