CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

1563

La Liga Atletismo i La Liga Iberdrola Atletismo

Aquest cap de setmana, 28 i 29 d’abril, comença l’edició número seixanta-dos del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d’Honor i Primera Divisió. La Liga Atletismo, en categoria masculina, i La Liga Iberdrola Atletismo, en la femenina, segueixen el sistema de competició on cada divisió està integrada amb 16 clubs, tant en homes com en dones. Es disputaran tres jornades, les dues primeres a encontres quadrangulars a dos atletes per prova i club, i la tercera jornada a un atleta per prova i club, però amb encontres octogonals. En aquesta tercera jornada es decideixen els títols, ascensos i permanències.
Com ja hem assenyalat, en aquest cap de setmana se celebra la primera jornada. A la Divisió d’Honor, el Futbol Club Barcelona, l’Agrupació Atlètica de Catalunya i l’ISS-L’Hospitalet disputen l’encontre B de la categoria masculina al Complex Esportiu L’Hospitalet Nord. En la categoria femenina, el FC Barcelona, l’Agrupació AC i l’Avinent Manresa celebraran l’encontre C a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona.
A la Primera Divisió, el Lleida UA es desplaçarà a Monzón per a disputar l’encontre B de la categoria masculina, i la Joventut Atlètica de Sabadell i l’ISS-L’Hospitalet disputaran l’encontre A femení a l’Estadi Municipal Josep Molins de Sabadell.
La segona jornada es realitzarà els proper 19 de maig, amb els equips agrupats en funció de la classificació obtinguda en aquesta primera jornada.

· Web