CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA

1115

Júlia Garcia, Rècord de Catalunya Sub18 de 800 m

El passat dissabte 1 de febrer es va celebrar la 39a edició del Campionat d’Espanya de Clubs en Pista Coberta a València. El Playas de Castellón s’ha proclamat campió tant a la categoria masculina com a la femenina. El Futbol Club Barcelona s’ha situat en la segona posició també ambdues categories i l’Avinent Manresa en una meritòria setena posició femenina.

Podi Masculí- Foto: RFEA

A la categoria masculina, La Copa LaLigaSports, el FC Barcelona no ha pogut renovar el títol aconseguit la temporada passada per una estreta diferència de 2 punts que l’han separat del campió. A la categoria femenina, La Copa Iberdrola, també el FC Barcelona s’ha quedat molt a prop de la victòria i s’ha situat segon a només 2,5 punts del guanyador i ha renovat el subcampionat aconseguit a l’edició anterior.

Cal destacar l’actuació de la Júlia Garcia (FCB) que va aconseguir la segona posició als 800 metres amb un temps de 2:10.02, registre que representa un nou rècord de Catalunya Sub18 de la distància, millorant en un segon i mig l’anterior rècord que datava de 1978.

Resultats >   · Masculí   · Femení

· Fotos M (JJ Vico)  · Fotos F (JJ Vico)