CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA

782

El FC Barcelona Campió en homes i Subcampió en dones

Aquest dissabte 6 de febrer s’ha celebrat la 40a edició del Campionat d’Espanya de Clubs en Pista Coberta al Palau Sant Jordi de Barcelona. El Futbol Club Barcelona ha aconseguit el títol en la categoria masculina i el subcampionat en la femenina. L’Agrupació Atlètica de Catalunya s’ha situat en la sisena posició tant en homes com en dones.
Amb aquest títol masculí, el FC Barcelona aconsegueix el seu divuitè campionat i es consolida com el gran dominador d’aquesta competició en categoria masculina. En dones, ha revalidat el segon lloc assolit la temporada passada a València.
L’equip masculí s’ha mostrat superior als seus rivals i s’ha imposat per 9 punts al Playas de Castellón que ha estat segon i per gran diferencia al tercer classificat, l’Atletismo Numantino. L’equip català ha assolit sis victòries individuals, destacant les de Pol Retamal que ha marcat 21.39 als 200 m i l’Àlex Gràcia que ha saltat 5,41 m en perxa.

Podi femení – Foto: JJ Vico

En dones s’han intercanviat els papers, essent el Playas de Castellón qui ha aconseguit la victòria sobre el FC Barcelona, però només amb un marge de 5 punts. El Valencia CA s’ha situat en la tercera posició. L’equip de 4X400 m del FC Barcelona s’ha imposat amb un temps de 3:42.60, registre que representa un nou rècord de Catalunya de clubs, millorant en un segon i una centèsima el rècord anterior que va establir la passada temporada el mateix equip.