CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

2554

Aquest cap de setmana, 29 i 30 d’abril, comença l’edició número seixanta-u del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d’Honor i Primera Divisió. La Lliga de Clubs segueix el sistema de competició on cada divisió està integrada amb 16 clubs, tant en homes com en dones. Es disputaran tres jornades, les dues primeres a encontres quadrangulars a dos atletes per prova i club, i la tercera jornada a un atleta per prova i club, però amb encontres octogonals. Es aquesta tercera jornada es decideixen els títols, ascensos i permanències.
Com ja hem assenyalat, en aquest cap de setmana se celebra la primera jornada. A la Divisió d’Honor, el Futbol Club Barcelona i l’Agrupació Atlètica de Catalunya disputen els encontres B de la categoria masculina i femenina a l’Estadi de Serrahima de Barcelona. L’Avinent CA Manresa l’encontre C femení a Castelló.
A la Primera Divisió, l’ISS-L’Hospitalet es desplaçarà a Castelló per a disputar l’encontre A de la categoria masculina, i el Lleida UA i la JA Sabadell disputaran l’encontre D a l’Estadi Municipal les Bases de Lleida. A la categoria femenina, els mateixos protagonistes, l’ISS-L’Hospitalet, el Lleida UA i la JA Sabadell, disputaran l’encontre B a Lleida.
La segona jornada es realitzarà el proper 20 de maig, amb els equips agrupats en funció de la classificació obtinguda en aquesta primera jornada.

· més informació     · Web Clubs     · Atletes inscrits