CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS

929

El proper diumenge 30 de gener se celebrarà el Campionat d’Espanya de Cros Individual i per Federacions Autonòmiques a Jaén. Aquest campionat constarà de competicions en les categories absolut, sub23 i sub20, tant en homes com en dones. La Federació Catalana d’Atletisme presenta equip en totes les categories per a la classificació de les Comunitats Autònomes.

Els equips catalans estan formats pels atletes que van aconseguir la classificació directa durant la celebració dels Campionats de Catalunya i la resta a criteri de la Comissió de Cros.

Als equips catalans, cal destacar la presència d’atletes de reconegut prestigi com Santiago Catrofe, recent campió de Catalunya, Adel Mechaal, Ibrahim Ezzaydouni i Lahcen Ait, que fan l’equip català favorit per a renovar el títol aconseguit la temporada passada a Getafe. En dones destaca A la categoria Sub20 destaca la participació de la Carla Domínguez que ja va guanyar el títol la temporada passada, i a l’equip absolut noms com la Douae Ouboukir, Montse Mas i Marina Guerrero, entre d’altres.

Com ja hem assenyalat, a Jaén també es juga el Campionat d’Espanya de Cros per Federacions Autonòmiques. Les seleccions catalanes absolutes han estat les grans dominadores d’aquest campionat estatal amb tanta tradició. En categoria masculina, la selecció catalana ha guanyat en cinquanta ocasions de les cent-dos disputades. En dones, el campionat per equips ha estat per a les catalanes en vint ocasions de les cinquanta-cinc disputades.

· Reglament    · Informació Tècnica   · Selecció Catalana   · Atletes inscrits