CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS

783

Adel Mechaal, Campió
Catalunya, Campiona Absoluta Masculina, Su23 Femenina i Sub20 Femenina

Aquest diumenge 30 de gener es va celebrar el Campionat d’Espanya de Cros Individual i per Federacions Autonòmiques a Jaén amb una destacadíssima actuació dels atletes catalans que han aconseguit uns magnífics resultats tant individuals com a col·lectius.

La gran figura de l’estatal ha estat l’Adel Mechaal, que després de córrer el passat divendres al World Indoor Tour de Karlsruhe en pista coberta on va millorar el rècord català de 3.000 metres, aquest diumenge s’ha proclamat campió d’Espanya de Cros amb una gran autoritat i demostrant el seu estat de forma. En aquesta cursa també ha pujat als llocs d´honor en Santiago Catrofe que ha estat tercer. Amb aquest composició del pòdium no és estrany que l’equip català hagi aconseguit el títol absolut masculí per Federacions Autonòmiques amb la col·laboració de Ibrahim Ezzaydouni i Abdennasser Oukhelfen que han estat tretzè i catorzè respectivament.

A la categoria Sub23, l’Adam Maijó s’ha proclamat campió i l’equip masculí ha aconseguit la tercera posició. En dones, Elia Saura s’ha penjat la medalla de bronze i l’equip català femení Sub23 ha aconseguit el campionat amb la tercera posició de l’Elia, l’onzena de Marina Freixa, la tretzena de Marina Trave i la quinzena de Maria Carner.

A la categoria Sub20, la Carla Domínguez ha revalidat el títol que ja va aconseguir la temporada passada i també s’ha imposat l’equip femení per federacions que s’ha proclamat campió amb la Clara Las Heras que ha estat cinquena, Aida Alemany sisena i Blanca Batlle setena. En nois, l’Eric Lore ha aconseguit el subcampionat Sub20, la mateixa posició que l’equip català que s’ha penjat la medalla de plata amb l’onzena posició de l’Aleix Vives, la tretzena de Roger Súria i la vintena de Mohamed El Kouya.

· Resultats   · Fotos (JJ Vico)

Podis – Fotos: JJ Vico