CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS

2081

El proper diumenge 11 de març, se celebrarà el Campionat d’Espanya Absolut de Cros Individual i per Comunitats Autònomes a Mérida. Aquest campionat constarà de competicions en les categories absolut, sub23 i sub20, tant en homes com en dones. La Federació Catalana d’Atletisme presenta equip en totes les categories per a la classificació de les Comunitats Autònomes.
Els equips catalans estan formats pels atletes que van aconseguir la classificació directa durant la celebració dels Campionats de Catalunya, i la resta a criteri de la Comissió de Cros.
Cal destacar la presència d’atletes de reconegut prestigi com l’Adel Mechaal (New Balance T) que es va proclamar campió a l’edició passada celebrada a Gijón, Ayad Lamdassem (AB), subcampió l’any passat i campió a les edicions de 2013 i 2014, Montse Mas (FCB) i Mohamed Zarhouni (FCB) que es van proclamar campions de Catalunya el passat mes de febrer a Mollerussa.
Com ja hem assenyalat, a Mèrida també es juga el Campionat d’Espanya de Cros per Federacions Autonòmiques. Les seleccions catalanes absolutes han estat les grans dominadores d’aquest campionat estatal amb tanta tradició. En categoria masculina, la selecció catalana ha guanyat en quaranta-vuit ocasions de les noranta-cinc disputades. En dones, el campionat per equips ha estat per a les catalanes en vint ocasions de les cinquanta-una disputades.

· més informació   · Reglament   · Selecció Catalana   · Atletes inscrits