CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS

1531

El proper diumenge 10 de març, se celebrarà el Campionat d’Espanya Absolut de Cros Individual i per Comunitats Autònomes al Complejo Deportivo El Cuartillo de Cáceres.
Aquest campionat constarà de competicions en les categories absolut, sub23 i sub20, tant en homes com en dones. La Federació Catalana d’Atletisme presenta equip en totes les categories per a la classificació de les Comunitats Autònomes.
Els equips catalans estan formats pels atletes que van aconseguir la classificació directa durant la celebració dels Campionats de Catalunya, i la resta a criteri de la Comissió de Cros.
Als equips catalans, cal destacar la presència d’atletes de reconegut prestigi com l’Ayad Lamdassem (BA) que es va proclamar campió a l’edició passada celebrada a Mérida, Artur Bossy (FCB) que ha participat recentment al Campionat d’Europa en pista coberta a Glasgow i Mourad El Bannouri (La Sansi), actual campió de Catalunya.  En dones, podem destacar a Marta Galimany (FCB), Montse Mas (FCB) i Míriam Ortiz (AAC), actual campiona de Catalunya.
Com ja hem assenyalat, a Cáceres també es juga el Campionat d’Espanya de Cros per Federacions Autonòmiques. Les seleccions catalanes absolutes han estat les grans dominadores d’aquest campionat estatal amb tanta tradició. En categoria masculina, la selecció catalana ha guanyat en quaranta-vuit ocasions de les noranta-sis disputades. En dones, el campionat per equips ha estat per a les catalanes en vint ocasions de les cinquanta-dues disputades.

· Reglament  · + informació   · Selecció Catalana   · Atletes inscrits