CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS

1884
Selecció Catalana Campionat d'Espanya de Cros - Foto: JJ Vico

Catalunya, Campiona en Absolut Masculí i Sub20 Femení
Èlia Saura, Campiona Sub20

Selecció Catalana Absoluta masculina – Foto: JJ Vico

Aquest diumenge 10 de març, s’ha celebrar el Campionat d’Espanya Absolut de Cros Individual i per Comunitats Autònomes al Complejo Deportivo El Cuartillo de Cáceres.
L’equip absolut català masculí s’ha proclamat campió imposant-se amb gran autoritat sobre Madrid que ha estat segona i Castilla-León, tercera. L’equip català campió estava format per Mourad El Bannouri, que ha entrat en quarta posició, Ayad Lamdassem que ha estat cinquè, Abdessamad Oukhelfen, Jonathan Romeo, Ibahim Chakirp, Artur Bossy i Driss Lakhouaja.

Elia Saura – Foto: RFEA

L’equip femení Sub20 també s’ha proclamat campió amb la victòria de l’Èlia Saura que ha aconseguit el títol individual i acompanyada per Marina, Freixa, Meritxell Raimundo, Núria Bota, Marina Súria i Andrea Bernal. L’equip Sub20 masculí ha assolit la tercera posició amb Adam Maijó com a millor català classificat que ha entrat en la novena posició.

Selecció Catalana Sub20 femenina – Foto: JJ Vico

A la categoria Sub23 femenina, l’equip català s’ha classificat en la tercera posició, amb la Laia Casajoana que ha estat setena. L’equip Sub23 masculí també ha aconseguit la medalla de bronze per equips, amb Genis Fernández en la novena posició com a millor actuació individual.

· Resultats   · Fotos (JJ Vico)