CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS

1428

El proper diumenge 28 de febrer, se celebrarà el Campionat d’Espanya Absolut de Cros Individual i per Comunitats Autònomes a Getafe.
Aquest campionat constarà de competicions en les categories absolut, sub23 i sub20, tant en homes com en dones. La Federació Catalana d’Atletisme presenta equip en totes les categories per a la classificació de les Comunitats Autònomes.
Els equips catalans estan formats pels atletes que van aconseguir la classificació directa durant la celebració dels Campionats de Catalunya i la resta a criteri de la Comissió de Cros.
Als equips catalans, cal destacar la presència d’atletes de reconegut prestigi com l’Ayad Lamdassem que es va proclamar campió en tres edicions, 2011, 2014 i 2018, recent campió de Catalunya de Cros i recordista estatal de marató. També l’equip català masculí comptarà amb la presencia d’Abdessamad Oukhelfen, Ibrahim Chakir, Santiago Catofre i el retorn a l’equip català de cros de Reyes Estévez.
En dones, destaca la presència de Marta Galimany, la recent campiona catalana Douae Ouboukir i Montse Más.
Com ja hem assenyalat, a Getafe també es juga el Campionat d’Espanya de Cros per Federacions Autonòmiques. Les seleccions catalanes absolutes han estat les grans dominadores d’aquest campionat estatal amb tanta tradició. En categoria masculina, la selecció catalana ha guanyat en quaranta-nou ocasions de les noranta-vuit disputades. En dones, el campionat per equips ha estat per a les catalanes en vint ocasions de les cinquanta-quatre disputades.

· Reglament   · Circular informativa   · Selecció Catalana   · Atletes inscrits