CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS SUB16-18 PER AUTONOMIES (CSD)

1616
Selecció Catalana Cnat Espanya Cros CSD - Foto: FCA

Catalunya, Campiona Sub18 i Sub16 Femení

El passat diumenge 3 de març, es va celebrar el Campionat d’Espanya de Cros en Edat Escolar, organitzat pel Consejo Superior de Deportes, a Villamanrique de la Condesa, Sevilla, on els equips catalans han protagonitzat una extraordinària actuació.

Els equips de Catalunya femenins de les categories Sub16 i Sub18 han aconseguit la victòria d’aquest estatal de seleccions autonòmiques, l’equip Sub18 masculí s’ha classificat en la segona posició i l’equip Sub16 masculí en una meritòria sisena posició.

Podi Sub18 femení

L’equip Sub18 femení ha estat el guanyador imposant-se a Castilla–León i Andalusia que han estat segon i tercer respectivament. La Carla Domínguez ha aconseguit la medalla de plata individual i la Sofia De Sousa, Aida Alemany i Marina Martínez han estat quarta, sèptima i novena respectivament.

 

Podi Sub16 Femení

L’equip Sub16 femení s’ha imposat amb gran autoritat i una important diferencia de punts sobre el segon classificat, l’equip de Cantabria. A nivell individual, la Merem Gabriel s’ha classificat en la quarta posició, la Bemnet Vidal en la setena i l’Erika Robleda en la vuitena.

 

 

Podi Sub 18 Masculí

A la categoria Sub18 masculina, el títol ha estat per l’equip de Castilla – León i l’equip de Catalunya ha aconseguit el subcampionat, destacant l’actuació de Riduan Boulbayem que ha entrat en la quarta posició.

 

 

· Resultats