CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS SUB16-18 PER AUTONOMIES (CSD)

749

L’equip Sub18 Femení, Campió

El passat diumenge 5 de desembre es va celebrar el Campionat d’Espanya de Cros en Edat Escolar, organitzat pel Consejo Superior de Deportes, al Centro Ecuestre el Asturcón de Oviedo, amb una destacada actuació dels equips catalans.

Equip Sub18 femení

L’equip Sub18 Femení ha revalidat el títol i s’ha proclamat campió amb una gran diferència sobre el segon classificat, Astúries i el tercer Madrid. Aquesta victòria ha estat fonamentada en la tercera posició de Gemma Frigola, la cinquena de Maria Taggi, la sisena de Blanca Batlle i l’onzena de l’Àmbar Tomàs.

L’equip Sub18 Masculí ha aconseguit el subcampionat, situant-se darrera de Madrid, amb Gonzalo José Sousa que ha entrat cinquè, Aleix Vives que ha estat onzè, Pau Aiguade el dinovè i Pau Valdepeñas el vintè.

A la categoria Sub16, l’equip Sub16 Femení s’ha situat en la tercera posició amb la novena posició de la Marta Mitjans, la tretzena d’Estel Jordan, la vint-i-dosena de Marwa El Khouya i la vint-i-sisena d’Emma Taggi. L’equip Sub16 Masculí s’ha situat en la setena posició.

· Resultats

COMPARTIR
Article anteriorCROS DE MALGRAT
Següent articleRUTA 5 i 6 DE DESEMBRE