CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS SUB16-18 PER AUTONOMIES (CSD)

1042

El passat diumenge 13 de març es va celebrar el Campionat d’Espanya de Cros en Edat Escolar, organitzat pel Consejo Superior de Deportes a Getafe, Madrid. Els equips catalans han aconseguit pujar al pòdium en tres de les quatre categories.

L’equip Sub16 femení s’ha situat en la segona posició i ha aconseguit el subcampionat per equips. Emma Taggi ha entrat en la vuitena posició individual, Marta Gutiérrez en la tretzena, Estel Jordan en la quinzena i Amira Benmerzouk en la vint-i-tresena són les corredores que han puntuat.

Els nois de la categoria Sub16 també han pujat al pòdium però en al tercera posició amb la medalla de plata individual de l’Albert Alsina, la dotzena de Albert Bartolí, la vintena de Pere Mas i la vint-i-cinquena de Nil Solé.

L’equip masculí Sub18 també ha aconseguit la medalla de bronze amb Cesc Boix en la sisena posició individual, Gonçalo José Sousa en la vuitena, Aniol Clavell en la tretzena i Oriol Jové en la trenta-cinquena.

L’equip femení Sub18 s’ha situat en la cinquena posició, destacant la quarta plaça individual de Merem Gabriel Rodríguez.

· Resultats