CAMPIONAT D’ESPANYA DE CURSES DE MUNTANYA – TRAIL RUNNING

872

Núria Gil i Jan Margarit, Campions

El passat cap de setmana, 24 i 25 d’abril, es va celebrar el Campionat d’Espanya de Curses de Muntanya – Trail Running en les categories Absoluta, Sub23, Sub20 i Màster a Liendres, Cantabria, amb una destacada actuació dels atletes catalans.

Núria Gil (CE Penedès) va aconseguir la victòria de la cursa amb un temps de 1h12:43 i es va proclamar campiona d’Espanya. Seguint amb dones, la Maria Carner (CE Penedès) va aconseguir la medalla de plata a la categoria Sub23 amb 1h18:44.

A la categoria masculina, els atletes catalans han aconseguit la victòria en les tres categories, així Jan Margarit (CA Granollers) es va proclamar campió absolut amb 1h02:26, Miquel Corbera (CA Montornès) va aconseguir el títol Sub23 amb 1h03:58 i Eric Lore (CA Canaletes) també es va imposar a la categoria Sub20 amb 33:15.