CAMPIONAT D’ESPANYA DE FEDERACIONS AUTONÒMIQUES

1629
Selecció Catalana Campionat d'Espanya de Federacions 2017

Catalunya, Campiona
Cristina Lara, Rècord d’Espanya Promesa de 200 m i de Catalunya de 100 m
Jaël Bestué, Rècord d’Espanya Juvenil de 100 m

El passat dissabte 17 de juny es va celebrar l’edició número quaranta-dos del Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques a Ciudad Real, conegut tradicionalment com el Torneig de Federacions. La Selecció Catalana ha revalidat el títol estatal per federacions amb una amplia avantatge sobre els seus contrincants. La selecció de Madrid ha estat segona i la d’Andalusia, tercera.

· Resultats

Cristina Lara – Foto: JJ Vico

Cal destacar les actuacions individuals de la Cristina Lara, que ha marcat un temps de 23”22 als 200 metres, registre que representa un nou rècord d’Espanya promesa de la distància. Aquesta atleta també ha marcat 11”44 als 100 metres que signifiquen un nou rècord de Catalunya promesa de 100 metres. Ambdós registres són marca mínima per l’europeu sub23 i es queden molt a prop del mundial absolut de Londres.

Jaël Bestué – Foto: JJ Vico

També la Jaël Bestué ha millorat el rècord d’Espanya juvenil de 100 metres amb un temps de 11″70.
L’equip català ha aconseguit vuit victòries individuals, nou segones posicions i sis terceres. Aquest és el setè títol consecutiu des de que en 2011 es va canviar el sistema de competició per a realitzar la puntuació conjunta.

 

COMPARTIR
Article anteriorRUTA 18 DE JUNY
Següent articleRUTA 18 DE JUNY