CAMPIONAT D’ESPANYA DE FEDERACIONS AUTONÒMIQUES

641

El proper dissabte 10 de juliol se celebrarà l’edició número quaranta-sis del Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques a L’Hospitalet del Llobregat, conegut tradicionalment com el Torneig de Federacions. Continua amb el format iniciat ara fa deu temporades amb una única puntuació conjunta masculina i femenina, però en aquesta edició per motius relacionats amb la pandèmia del Covid-19 es realitzarà a mig programa de proves masculí i mig femení.

La Selecció Catalana sempre surt com a favorita, ja que ha estat la gran dominadora d’aquest estatal des que l’any 1976 es va iniciar aquesta competició. A l’historial, tant la Selecció Catalana femenina com la masculina han vençut 26 vegades de les 35 edicions disputades amb el format antic. A més, s’han d’afegir els nou títols aconseguits amb el nou format de puntuació conjunta que es realitza des de 2011.

La Federació Catalana presenta un equip molt competitiu amb els millors atletes catalans que lluitaran per aconseguir el títol un cop més en aquest campionat per equips. A l’equip català podem veure nom que estaran en unes setmanes als Jocs Olímpics de Tokio, com l’Esther Guerrero que correrà els 800 m, Raquel González als 5 km marxa i Maria Vicente que farà els 100m tanques i el llançament de javelina.

· Horari   · Selecció Catalana   · Atletes incrits

COMPARTIR
Article anteriorJOCS OLÍMPICS DE TOKIO
Següent articleRUTA 11 DE JULIOL