CAMPIONAT D’ESPANYA DE FONS EN PISTA

1062

Merem Gabriel, Rècord de Catalunya Sub18 de 5.000 m

El passat dissabte 9 d’abril es va celebrar el Campionat d’Espanya de Fons en Pista conjuntament amb el Trofeo Ibérico a Faro, Portugal, amb una destacada actuació dels atletes catalans.

Meritxell Soler (Av Manresa) ha aconseguit la quarta posició a la cursa absoluta dels 10.000 metres amb un temps de 33:02.11 i Lahcen Ait (FC M) ha estat setè a la categoria masculina amb una marca de 28:47.35.

Marc Fernández (AAC) s’ha proclamat campió de la categoria Sub23 amb un temps de 29:44.87.

A la categoria Sub18 femenina i sobre una distància de 5.000 metres, Merem Gabriel (JA Sabadell) ha aconseguit el subcampionat d’Espanya amb un temps de 16:52.97, registre que representa un nou rècord de Catalunya Sub18 de la distància, millorant en quasi 20 segons l’anterior rècord que datava de 1995.

A la categoria Sub20 femenina sobre 10.000 metres, dos atletes catalanes han pujat al pòdium, Clara de las Heras (L’H) ha aconseguit la medalla de plata amb 17:17.18 i Aida Alemany (L’H) la de bronze amb 17:17.88.