CAMPIONAT D’ESPANYA DE MARXA EN RUTA

1115

Mar Juárez, Campiona

El passat diumenge 16 de febrer es va celebrar el Campionat d’Espanya de Marxa en Ruta sobre la distància de 50 km homes i dones, el Campionat d’Espanya de Marxa en Ruta Sub20 i Sub16 per Federacions i el Campionat d’Espanya de Marxa Màster en ruta sobre les distàncies de 20 Km homes i 10 Km dones, a Torrevieja.
Mar Juárez (Av Manresa) s’ha proclamat campiona d’Espanya amb un temps de 4h15:46 en aquesta distància que ha realitzat la tercera edició femenina i que serà l’última de 50 km en categoria femenina. També cal destacar la tercera posició de l’Olga Cabrera (CE Penedès) amb un temps de 5h00:39. A la categoria masculina, el primer català classificat ha estat el Mario Viñas (AAC) amb un temps de 4h11:23 que li ha donat la cinquena posició.
A la categoria Sub20, Paul Mcgrath (Cornellà At) ha aconseguit el bronze amb un temps de 42:48, i l’equip català femení s’ha situat en la segona posició del campionat per federacions autonòmiques amb un equip format per Iria Teijeiro Gámez, Alexia Palomero, Noa Rodriguez, Ainhoa Martinez i Laura Monje.
A la categoria Sub16, Griselda Serret (Runners El Vendrell) ha aconseguit la victòria amb un temps de 24:15, i l’equip català femení també s’ha imposat en la classificació per federacions amb un equip format per la mateixa Griselda Serret, Julia Suarez, Helena Lacambra, Claudia Sanchez i Erika Duro.

· Resultats    · Resultats Federacions    · Resultats Màster