CAMPIONAT D’ESPANYA DE MARXA EN RUTA

962

El passat diumenge 30 de gener es va celebrar el 91è Campionat d’Espanya Absolut de Marxa en Ruta, el Campionat d’Espanya de Marxa en Ruta Sub20 i Sub16 per Federacions i el Campionat d’Espanya de Marxa Màster en Ruta a Lepe, Huelva, amb una destacada actuació dels atletes catalans.

L’estatal absolut de ruta es disputava en aquesta edició sobre la distància de 35 km. Mar Juárez (AV Manresa) ha estat la millor atleta catalana aconseguint la medalla de bronze amb un temps de 2h53:40.

A la categoria Sub18 femenina, la Julia Suárez (CA Tarragona) ha aconseguit la victòria amb un temps de 47:38, títol que la classifica directament per a la Copa del Món que se celebrarà a Oman el proper de març. En aquesta cursa, la medalla de plata ha estat per la Griselda Serret (AO) amb un temps de 49:25.

A la classificació per Federacions Autonòmiques, l’equip català Sub20 femení ha aconseguit la segona posició i el Sub18 femení la quarta, amb els mateixos punts que la selecció tercera classificada.