CAMPIONAT D’ESPANYA DE TRAIL

931

Andreu Simon i Gisela Carrión, Campions

El passat dissabte 3 d’octubre es va celebrar la sisena edició del Campionat d’Espanya de Trail Absolut i Màster a El Paso, La Palma. Amb una curta participació de només cinc atletes catalans que han aconseguit un extraordinari resultat de 3 medalles, 2 d’or i 1 de bronze.
Els dos títols han estat per atletes catalans, Andreu Simon (CA Olesa) ha aconseguit s’ha imposat amb un temps de 3h38:47 i Gisela Carrión (CE Penedès) ha estat la campiona femenina amb 4h11:11, categoria en la que Marta Molist (CA Granollers) ha aconseguit la medalla de bronze amb 4h12:47. En homes, la sisena posició va ser per l’Abel Carretero (CE Penedès) amb un temps de 3h51:58 i en dones Mònica Vives (CE Penedès) ha tancat la participació catalana amb una meritòria sisena posició amb un temps de 4h33:2.