CAMPIONAT D’ESPANYA DE TRAIL PER FEDERACIONS AUTONÒMIQUES

998

El proper diumenge 13 de desembre se celebrarà la segona edició del Campionat d’Espanya de Trail per Federacions Autonòmiques a Sant Josep de Sa Talaia, Eivissa.
La Federació Catalana presenta equip tant a la categoria masculina com a la femenina en aquest campionat estatal amb les màximes aspiracions d’aconseguir un bon resultat i revalidar el títol aconseguit la temporada passada a Murcia.
Un any més, les dues empreses catalanes SportHG, especialista en roba esportiva outdoor, i Amisport, especialista en nutrició, són els patrocinadors oficials de l’equip català de trailrunning.
Els equips estan formats per cinc components, dels que puntuaran les tres millors actuacions.
Cal destacar la participació de Gisela Carrión (CE Penedés) i Andreu Simón (CA Olesa) que recentment es van proclamar campions d’Espanya a La Palma, i la Marta Molist (CA Granollers) que va ser bronze al mateix estatal individual.
L’equip català va aconseguir la victòria la temporada passada tant a la categoria masculina com a la femenina, en el que va ser el primer estatal en aquesta modalitat per federacions autonòmiques.

· Reglament   · Atletes inscrits   · Selecció Catalana