CAMPIONAT D’ESPANYA DE TRAIL PER FEDERACIONS AUTONÒMIQUES

1110

Catalunya, Campiona a la categoria femenina

El passat diumenge 13 de desembre es va celebrar la segona edició del Campionat d’Espanya de Trail per Federacions Autonòmiques a Sant Josep de Sa Talaia, Eivissa.
L’equip català femení ha aconseguit la victòria i ha revalidat el títol estatal aconseguit també a la primera edició. L’equip masculí s’ha classificat en la quarta posició. A les classificacions de la categoria de Promoció, Catalunya ha assolit el títol a la categoria femenina i la segona posició a la masculina.

Selecció Femenina

L’equip femení absolut ha dominat clarament el campionat, amb la segona posició a la cursa de la Gisela Carrión, però que significava la primera en la classificació per equips, ja que la guanyadora de la cursa participava fora de concurs. Marta Molist es va situar tercera de la cursa i l’Anna Comet cinquena, van ser les tres atletes que van puntuar al campionat. A l’equip absolut masculí destaca la segona posició individual de l’Andreu Simon.
Els dos equips de promoció han tingut una excel·lent actuació, en aquesta primera edició que es realitza en aquesta categoria. La victòria femenina ha estat aconseguida gràcies a les actuacions de Maria Casals i Aroa Berenguel, que han estat quarta i cinquena respectivament. La segona posició masculina l’han marcat la segona plaça de l’Adam Maijo i la vuitena de l’Arnau Marin.
En aquesta segona edició, també dues empreses catalanes SportHG, especialista en roba esportiva outdoor, i Amisport, especialista en nutrició, són els patrocinadors oficials de l’equip català de trailrunning.

· Resultats