CAMPIONAT D’ESPANYA DE TRAIL PER FEDERACIONS AUTONÒMIQUES

691

El proper dissabte 7 d’agost se celebrarà la tercera edició del Campionat d’Espanya de Trail Running per Federacions Autonòmiques a El Paso, illa de La Palma, Canàries.

La Federació Catalana presenta equip en totes les categories en aquest campionat estatal amb les màximes aspiracions d’aconseguir un bon resultat, tant a la categoria absoluta com a les de Sub20 i Sub23. Els equips absoluts estan formats per cinc components, dels que puntuaran les tres millors actuacions. Els equips Sub23 i Sub20 estan formats per tres corredors.

Cal destacar la participació de Gisela Carrión (CE Penedés) recent campiona de Catalunya de Trail Vertical i campiona d’Espanya en 2020, Sheila Avilés (CA Adidas), campiona d’Espanya 2018 i medalla de bronze al mundial de Portugal l’any 2019 i Anna Comet (CE Penedès) subcampiona d’Espanya en 2017. En homes, destaca la presencia de Jan Margarit (CA Granollers), campió d’Espanya de Trail Running el passat abril a Liendres, Eduardo Hernández (UA Montsià) subcampió d’Espanya en 2019, Abel Carretero (CE Penedès), recent guanyador del Trail Ulldeter  i Samuel David Dàvila (CE Penedès), recent guanyador del Trail Costa Brava.

Un any més, les dues empreses catalanes SportHG, especialista en roba esportiva outdoor, i Amlsport, especialista en nutrició, són els patrocinadors oficials de l’equip català de trailrunning.

L’equip català va aconseguir la victòria la temporada en la categoria femenina a Sant Josep de Sa Talaia, Eivissa, i a la primera edició, celebrada en 2019 a Murcia, va aconseguir el títol tant en homes com en dones.

· Reglament   · Selecció Catalana   · Atletes inscrits