CAMPIONAT D’ESPANYA DE TRAIL PER FEDERACIONS AUTONÒMIQUES

766

Catalunya aconsegueix el títol absolut masculí

El passat dissabte 7 d’agost es va celebrar la tercera edició del Campionat d’Espanya de Trail Running per Federacions Autonòmiques a El Paso, illa de La Palma, Canàries.

Catalunya s’ha proclamat campiona en la categoria masculina i ha aconseguit el subcampionat en la femenina. També ha assolit el títol de promoció en la categoria femenina i el subcampionat en la masculina. A la categoria Sub23 només s’ha disputat la categoria masculina, on l’equip català ha aconseguit el campionat.

El títol estatal masculí s’ha aconseguit amb gran diferència amb els següents classificats, Múrcia i Andalusia. Jan Margarit ha aconseguit la victòria individual amb un temps de 2h23:34, Miquel Corbera ha entrat en la quarta posició amb 2h26:15 i Eduardo Hernandez s’ha situat setè amb 2h28:17, són els tres atletes que han puntuat per aconseguir el títol estatal.

En dones, l’equip del País Basc ha estat el guanyador, Catalunya s’ha situat segona i Andalusia en la tercera posició. L’Anna Comet ha estat la millor catalana amb la tercera posició individual amb 2h53:42, Mireia Pons s’ha situat cinquena amb 2h58:11 i Gisela Carrión sisena amb 3h05:46.

A la categoria de promoció femenina, l’equip català ha aconseguit el títol estatal amb l’Aroa Berenguel amb la segona posició individual, Blanca Batlle ha entrat cinquena i Martina Gonfaus setena. En homes, l’equip català s’ha situat segon darrera del País Basc que ha aconseguit el títol. Jan Torrella ha entrat en la segona posició individual i Víctor Blasi en la desena. De fet, el primer atleta en entrar a meta ha estat l’Enric Lore, però ha estat desqualificat per falta de material obligatori. Amb aquesta primera posició l’equip català també hagués assolit el títol de promoció.

A la categoria Sub23, l’equip català també ha assolit la victòria i Miquel Corbera ha entrat en la primera posició individual i Arnau Marín ha estat tercer.