CAMPIONAT D’ESPANYA DE TRAIL PER FEDERACIONS AUTONÒMIQUES

743

El proper dissabte 7 de maig se celebrarà la quarta edició del Campionat d’Espanya de Trail Running per Federacions Autonòmiques a Berga, en el marc de la cursa Berga – Rasos – Berga.

La Federació Catalana presenta equip en totes les categories en aquest campionat estatal amb les màximes aspiracions d’aconseguir un bon resultat, tant a la categoria absoluta com a les de Sub20 i Sub23. Els equips absoluts estan formats per cinc components, dels que puntuaran les tres millors actuacions. Els equips Sub23 i Sub20 estan formats per tres corredors.

Presentació

Cal destacar la participació de Miquel Corbera (CA Montornès) i Núria Gil (CE Penedès), recents campions de Catalunya el passat mes de març a Lloret. També Anna Comet (CE Penedès) campiona d’Espanya individual en 2021, Mònica Vives (CE Penedès) recent medalla de bronze a l’estatal d’ultra trail a Castelló i Oriol Cardona (CN Banyoles) medalla de bronze al mundial de curses de muntanya l’any 2019 a Argentina.

L’equip català masculí defensarà títol, ja que va aconseguir la victòria a l’edició passada celebrada a El Paso, Canaries. També Catalunya va assolir el subcampionat en la categoria femenina, els títols femení Sub20 i masculí Sub23, i el subcampionat masculí Sub20.

Al curt historial d’aquesta competició, Catalunya va obtenir el títol en dos edicions, tant a la categoria masculina com a la femenina, de les tres disputades.

· Reglament   · Informació Tècnica     · Selecció Catalana

· Web Organitzador   · Programa