CAMPIONAT D’ESPANYA DE TRAIL PER FEDERACIONS AUTONÒMIQUES

812

Catalunya Campiona

Aquest dissabte 7 de maig s’ha celebrarà la quarta edició del Campionat d’Espanya de Trail Running per Federacions Autonòmiques a Berga, en el marc de la cursa Berga – Rasos – Berga, amb uns extraordinaris resultats dels atletes catalans.

Els equips catalans han aconseguit 4 títols i 2 subcampionats per Federacions Autonòmiques del 6 disputats. A les actuacions individuals s’han aconseguit 10 medalles, 4 d’or, 5 de plata i 1 de bronze.

A la categoria absoluta, l’equip Català ha revalidat el títol per Federacions i l’Oriol Cardona ha aconseguit la victòria individual. Miquel Corbera també ha pujat al pòdium en la segona posició i Marc Pinsach ha assolit la novena posició. En dones, l’equip català també ha revalidat el subcampionat aconseguit a l’edició anterior celebrada a Canàries. Nuria Gil ha aconseguit la medalla de bronze individual, Anna Comet ha entrat en quarta posició i Mónica Vives en la cinquena.

A la categoria Sub20, tant l’equip masculí com el femení ha assolit la victòria. En nois, Jan Castillo ha estat el guanyador de la cursa i Jan Torrella ha estat segon. Pau Valdepeñas ha entrat en la setena posició. En noies, també Gabriela Lasalle ha assolit la victòria i Blanca Batlle el subcampionat individual. Carla González ha estat cinquena.

A la categoria Sub23, l’equip femení s’ha emportat el títol, amb la primera posició individual de la Maria Carner, la segona de Laia Montoya i la cinquena de Sara Roca. L’equip masculí ha assolit el subcampionat, amb la segona posició individual de l’Arnau Aranda, la quarta de Daniel Castillo i la sisena de l’Arnau Marín.

· Resultats