CAMPIONAT D’ESPANYA JUVENIL EN PISTA COBERTA

2034

El proper cap de setmana, 11 i 12 de març, se celebrarà el 41è Campionat d’Espanya Juvenil en Pista Coberta a Sabadell. Aquesta serà la tercera vegada que la capital vallesana acull aquest campionat estatal, però la primera a la Pista Coberta de Catalunya, ja que les dues anteriors edicions, els anys 1972 i 1974, es van celebrar a l’antic Pavelló Municipal d’Esports.
Un centenar d’atletes catalans participaran en lluita per a aconseguir el títol estatal de la categoria. La delegació catalana compte amb molts atletes amb grans possibilitats d’aconseguir els llocs d’honor en aquesta competició. Podem destacar a la Jaël Bestué (CM St Cugat) que farà els 60 metres, Maria Vicente (ISS-L’H) que està inscrita en salt de llargada, Maria de Mingo (ISS-L’H) en 200 m, Paula Blasco (CA Igualada) i Elia Saura (CA Canaletes) als 1.500, Irina Belmonte (Lleida UA) en salt d’alçada, Clara Gabaldón (AAC) en alçada, Pepeta Agyeiwaah Bioh (CA Vic) i Diwa Vila (Cornellà At) en triple salt.
En nois destaca el Bernat Canet (Cornellà At) als 60 metres, Elvin Josue Canales (GEiEG) als 400 m, Aaron de las Heras (PdC) i Yousef Essabani (CA Canovelles) als 3.000 m, Hèctor Ramos (CA Igualada) en salt d’alçada, Marc Tomey (JA Sabadell ) i Joan Francesc Navarro (UA Montsià) en perxa, Xavier Barrudes (CA Canaletes) en llargada, Enric Paris (FACVAV Valls), Peio Zeberio (ISS-L’H) i Iker Martin (Cornellà AT) a l’heptatló.

· Horari modificat     · Atletes inscrits