CAMPIONAT D’ESPANYA SUB16 EN PISTA COBERTA

1543

16 Medalles pels Atletes Catalans

El passat cap de setmana, 16 i 17 de març, es va celebrar el Campionat d’Espanya Sub16 a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Els atletes catalans han protagonitzat una destacada actuació amb la consecució de 16 medalles, 4 d’or, 8 de plata i 4 de bronze.
A la prova dels 300 metres, Marc Garcia (UGE Badalona) es va imposar amb un temps de 35.65, cursa en la que Arnau Gómez (CA Canaletes) ha aconseguit la medalla de plata amb 35.91, atleta que també ha obtingut la plata en triple salt amb un registre de 13,14 metres. També a la prova dels 60 m tanques, Igambo Muakuku (CA Nou Barris) s’ha proclamat campiona amb 8.77 i Marina Pérez (U Colomenca At) ha estat segona amb 8.85. L’atleta local, Berta Teruel (JA Sabadell) s’ha proclamat campiona dels 600 metres amb 1:34.94 i Víctor León (CA Granollers) ha estat or en salt amb perxa amb 3,85 metres.
Les medalles de plata han estat per Lerato Pages (CE Penedés) que ha saltat 11,48 m en triple salt, prova en la que Laurine Elisa Marimón (CA Tarragona) ha estat tercera amb 11,45 m, atleta que ha aconseguit també la medalla de plata en llargada amb 5,41 metres. Brian Gisbert  (CN Reus Ploms) ha estat segon als 1.000 m amb 1:27.65, Joan Sendra (CA Igualada) en hexatló amb 3.878 punts i Carla Bisbal (CA Igualada) als 1.000 m amb un registre de 2:55.52.
Han aconseguit la medalla de bronze l’Anna Cardona (CA Terres de l´Ebre) en perxa amb 3,20 m, Laia Zurita (UGE Badalona) als 300 m amb 40.93 i Erika Robleda (CA Nou Barris) als 3.000 m amb un temps de 10:04.28.

· Resultats    · Fotos (Carmel Rodríguez)   · Fotos (Miquel Merino)  · Fotos (JJ Vico)