CAMPIONAT D’ESPANYA SUB20

1657

El proper cap de setmana, 6 i 7 de juliol, se celebrarà el 65è Campionat d’Espanya Sub20 a Granollers. Aquesta serà la tercera vegada que la capital vallesana acull el campionat cadet, desprès de les edicions de 2013 i 2016. Prop de 150 atletes catalans participaran en la lluita per a aconseguir el títol estatal de la categoria.
De la representació catalana podem destacar la presència d’atletes com la Jaël Bestué (FCB) que farà els 100 metres, Maria Vicente (Nike) que està inscrita en 200 m i salt de llargada, Meritxell Tarragó (Av Manresa) als 400 m, Èlia Saura (CA Canaletes) als 3.000 m, Sara Gallego (ISS-L’H) als 400 m tanques, Anna Pereires (ISS-L’H) en alçada, Rosa Maria Busca (CA Laietània) en triple salt, Olga Morraja (ISS-L’H) en disc, Xènia Benach (Cornellà At) i Clara Gabaldón (AAC) a l’heptatló, Mariona García (FCB) i Gemma Mora (ISS-L’H) als 10 km marxa.
En nois, podem destacar la participació de l’Arnau Monné (FCB) i  Bernat Canet (Cornellà At) als 100 m, Bernat Erta (FCB) i Elvin Josué Canales (GEiEG) en 400 m, Antonio López (FCB) i Aaron las Heras (PdC) als 1.500 m, Adam Maijó (AAC) als 3.000 m, Ángel Torrero (CA St Boi) i Héctor Ramos (CA Igualada) en alçada, Àlex Gràcia (FCB) i Marc Tomey (JAS) en perxa, Xavier Barrubes (CA Canaletes) i Adrià Navajón (FCB) en llargada.

· Reglament   · Atletes inscrits   · Relleus