CAMPIONAT D’EUROPA DE CROS

1013

El passat diumenge 12 de desembre s’ha celebrat el Campionat d’Europa de Cros a Dublín, Irlanda, amb una destacada actuació dels atletes catalans.

L’equip absolut masculí s’ha proclamat subcampió d’Europa amb la participació de Abdessamad Oukhelfen que ha estat dotzè, Adel Mechaal setzè i Ayad Lamdassem que ha entrat en la quaranta-dosena posició. L’equip de relleus mixte, amb la participació de l’Esther Guerrero, s’ha situat en la cinquena posició.

A la categoria Sub20 femenina, l’equip espanyol també ha aconseguit el subcampionat europeu, amb la participació de la Carla Domínguez que ha entrat el en lloc cinquanta-quatre. En nois, l’equip Sub20 ha estat sisè amb Marc Fernández que ha entrat el vint-i-setè i Eric Lore el vint-i-novè..

L’equip Sub23 femení s’ha situat en la quarta posició amb Elia Saura en la vint-i-tresena posició individual. L’equip Sub23 masculí s’ha situat en la desena posició amb una destacada vuitena posició de l’Aaron Las Heras i Adam Maijó que ha estat cinquanta-quatrè.

· Resultats