CAMPIONAT D’EUROPA EN PISTA COBERTA

1618
Adel Mechaal - Foto: JJ Vico

Adel Mechaal, Campió d’Europa

El passat cap de setmana, del 3 al 5 de març, s’ha disputat el Campionat d’Europa en Pista Coberta a Belgrad, Sèrbia, amb una destacadíssima actuació dels atletes catalans.
Adel Mechaal, s’ha proclamat campió d’Europa de 3.000 metres amb una marca de 8’00″60.
A la prova dels 1.500 metres, dos van ser els atletes catalans que van disputar la final, Marc Alcalá que es va classificar en una brillant quarta posició amb un temps de 3’46″36 i Llorenç Sales que va ser novè amb 3’48″56.
També l’Esther Guerrero ha realitzat un extraordinària campionat amb la disputa de la final i la sisena posició amb un temps de 2’03″09.
La Cristina Lara es va classificar per a les semifinals de 60 metres amb 7″47 a les sèries i a la seva semifinal va entrar en quarta posició amb 7″40, temps que no li va donar el passi per a la final. El jove Jordi Torrents va disputar els 3.000 metres amb 8’12″51 i la novena posició a la seva sèrie.