CAMPIONAT D’EUROPA EN PISTA COBERTA

742

Adel Mechaal, Medalla de Bronze

El passat cap de setmana, del 4 al 7 de març a Torun, es va disputar Campionat d’Europa d’Atletisme en Pista Coberta amb la participació de quatre atletes catalans.

Adel Mechaal va aconseguir la medalla de bronze a la prova dels 3.000 metres amb un temps de 7:49.47, prèviament a les semifinals es va classificar amb 7:46.52

Esther Guerrero també va quallar una esplèndida participació amb la consecució de la cinquena posició a la prova dels 1.500 metres, amb un temps de 4:20.45.

Xènia Benach va marcar 8.22 a les sèries dels 60 m tanques que no li van permetre accedir a les semifinals.

La Maria Vicente, tot i que portava una esperançadora pentatló, va fer tres salts nuls a la prova de salt de llargada i posteriorment no va sortir a la cursa dels 800 m per molèsties a un peu.