CAMPIONAT D’EUROPA SUB23

816

6 Medalles pels Atletes Catalans
Sara Gallego, Aaron Las Heras, Pol Retamal, Arnau Monné i Jaël Bestué

Aquesta setmana, del 8 a l’11 de juliol, es va disputar el Campionat d’Europa Sub23 a Tallin, Estònia, amb una destacadíssima actuació dels atletes catalans.

Sara Gallego va aconseguir la medalla de plata als 400 m tanques amb un temps de 55.20, registre que significa un nou rècord d’Espanya absolut, millorant en 3 centèsimes l’anterior rècord que datava de 1988. Al relleu de 4X400 m, amb l’equip espanyol va aconseguir el passi a la final amb un temps de 3:34.64, registre que millorava el rècord d’Espanya Sub23 de l’especialitat. A la final, l’equip espanyol es va situar en la setena posició amb un nou rècord d’Espanya Sub23 amb 3:33.54.

Arnau Monné ha aconseguit la medalla de bronze a la prova dels 100 metres amb un temps de 10,41 i Pol Retamal ha fet el mateix a la cursa dels 200 m amb 20.76. Ambdós atletes, com a integrants de l’equip espanyol de 4X100 m, van aconseguir la medalla de plata amb un temps de 39.00.

Aaron Las Heras s’ha proclamat subcampió a la prova dels 5.000 metres amb un temps de 13:43.14.

Jaël Sakura Bestué  ha estat quarta als 100 m amb 11,52 i al relleu de 4X100 m, primer va aconseguir batre el rècord d’Espanya Sub23 a la semifinal amb un temps de 43,50 i posteriorment a la final van assolir la medalla de plata amb 43.74.

Jaime Guerra ha aconseguit la quarta posició en salt de llargada amb 7,70 m, tot i que a la qualificació va aconseguir un salt de 7,96 metres. Bernat Erta ha estat setè als 400 m amb un registre de 46,01. Àlex Gràcia s’ha situat vuitè en salt amb perxa amb 5.40 m, Carlos Saez el dotzè als 1.500 m amb 3:44.00, Xènia Benach es va situar cinquena a la semifinal de 100 m tanques amb 13.56 que no li van donar el passi a la final, Carlota Rodes la vintena posició als 10.000 m amb 35:27.17 i Antonio López el 24è als 5.000 m amb un temps de 14:42.07.