Canet de Mar acull la tercera edició de la cursa de la dona

431

Diumenge 27 de novembre es disputa la tercera edició de la Cursa de la Dona de Canet de Mar, una prova organitzada pel Club d’Atletisme Sport Canet i amb la col·laboració del Consell Esportiu del Maresme i Gesport. La prova començarà a les 10 h i circularà des de la Riera Sant Domènec, tot circulant pel passeig marítim i amb arribada al carrer Ample, just davant de l’ajuntament. El circuit té un recorregut totalment pla, motivat per aconseguir una major assistència per a tot tipus de públics. La cursa està reservada exclusivament a la categoria femenina.

Els organitzadors animen a totes les dones que hi vulguin participar que ho facin de la forma que més ho desitgin, bé corrent o bé caminant, de fet tancaran la prova a les 11.30 h, una hora i mitja després del seu inici. Les participants rebran una samarreta de regal i podran recollir els dorsals el proper dissabte de 10.30 h a 13.30 h a la carpa situada a la riera Sant Domènech i el mateix diumenge de la cursa una hora abans al mateix punt.

S’entregaran trofeus a les tres primeres classificades de la general i medalla a les tres primeres de cada una de les categories establertes, fins als 15 anys, dels 16 als 30 anys, dels 31 als 45 anys, dels 46 als 60 anys i a les atletes de més de 61 anys. Al finalitzar la prova es farà la lectura del manifest en memòria de les víctimes de la violència masclista, en el marc del dia 25 de novembre, el dia internacional per l’eliminació de la violència vers les dones.

La cursa té una vessant solidària i part de la recaptació es destinarà a la Fundació Els Garrofers, que té com a objectiu garantir el benestar global de les persones amb diversitat funcional.

· Reglament Cursa