Canet de Mar i Vidreres celebren les seves proves de cros

591

Canet de Mar va celebrar el 26è cros del municipi, una prova que arriba ja al final del circuit maremenc de cros, concretament, era la penúltima parada abans d’acabar. 450 corredors i corredores van participar a la prova, repartides en diverses curses. Un ambient molt festiu que ens va deixar la prova masculina dominada per l’atleta Chakir El Hamdouini, que encadena diverses victòries en proves de cros dins del circuit. Va guanyar amb un temps de 15:33. Segona posició per Roger Riera, amb un temps de 15:34. Finalment, el bronze va ser per Donnelly Edward, amb 16:02.

A la categoria femenina, victòria de Marta Mesalles amb un temps de 18:55, deixant la plata per Airina Guillén amb 19:06 i Esther Cruz amb el bronze i marca de 19:21. A la cursa van participar 24 corredores. Un cop finalitzat el cros de Canet de Mar, només restarà el darrer, el 2n cros de San Cebrià.

A més a més, també vam viure el 33è cros de Vidreres, una nova cita del circuit gironí de cros. Fins a 500 corredores i corredors van prendre part, en una prova organitzada pel consell esportiu la Selva i l’ajuntament de Vidreres. La prova sènior femenina la va guanyar Mireia Soler, en una cursa on també participaven Bàrbara Ramon, guanyadora màster, i Laura Prieto, guanyadora de la cursa sub 23.

La cursa masculina la va dominar l’atleta del CN Olot Jordi Roura, amb un temps de 16:19. En segona posició va acabar Joel Vila, el seu company al CN Olot, amb un temps de 16:38, deixant en tercera posició a Jawad Bouirig, amb 16:47.

Finament, també fem una menció al Campionat d’Europa de clubs de cros celebrat diumenge a Castelló. Tres atletes de Catalunya, Aaron Las Heras, Naima Aït Alibou i Marta Galimany, van aconseguir un excel·lent resultat amb els seus respectius equips. Las Heras es va proclamar campió amb el Playas de Castellón i va acabar en 5a posició individual amb un temps de 24:31. Alibou també va guanyar amb l’equip castellonenc, en aquest cas la prova femenina, acabant 9a a la general amb 28:59. Finalment, Marta Galimany va acabar 16a amb 29:16 i va sumar la plata amb el seu club, el CA Adidas.