Canovelles acull el Campionat de relleus mixtos de Cros

791

Aquest proper diumenge viurem el Campionat de relleus mixtos de Cros, en el marc del 20è Cros de Canovelles, al municipi vallenc. La prova comptarà amb la presència de gairebé 190 grups diferents en les diferents categories participants, des de sub 10 a sènior, amb gairebé una quarantena d’entitats i uns 800 atletes. La prova començarà a les 12 h amb les curses sub 18 i sub 20, que completaran un circuit de 4 voltes de 1200 metres. Les següents categories en participar seran de sub 16 a sub 10, amb 950 metres els més grans i 650 metres els més petits. Finalment, a les 13:30 h, la cursa absoluta, amb 4 voltes de 1850 metres pel circuit.

Alguns dels equips destacats inscrits seran l’Agrupació Atlètica Catalunya, amb Pelayo Garcia, Aleix Serra, Núria Atienza i Laura Rodríguez, el CE Universitari, amb Joan Bru, Clàudia Gallego, Tomàs Revilla i Paula Vall-Llovera o el JA Berga, amb Víctor Aguilera, Marta Romance, Pol Raich i Núria Cascante.

Cal recordar que l’ordre d’actuació a cada relleu serà lliure i al criteri de cada equip. A més a més, els tres primers classificats en categoria absoluta seran els equips catalans que viatjaran per disputar el Campionat d’Espanya del proper 12 de novembre a Atapuerca.

El Campionat de relleus es disputarà coincidint amb el 20è Cros de Canovelles, una prova que sol acollir més de 1.000 atletes i que és tot un referent al Vallès Oriental. Enguany, la competició començarà a les 9 h del matí amb la disputa de la cursa OPEN masculina i femenina, i seguirà fins a les 11:40 h, amb les categories sub 16 a sub 8 en ordre descendent, finalitzant amb el cros escolar.

El CA Canovelles és una entitat bolcada en les competicions de cros. A banda de la seva presència darrerament en campionats de clubs a nivell estatal en pista, també el veiem de manera freqüent als campionats de cros, a nivell català i espanyol. D’aquesta forma, la darrera temporada van aconseguir nou medalles en les diferents proves disputades, destacant, per exemple, la plata en el Cros d’Elgoibar d’una de les seves atletes destacades, Marta Mitjans. A més a més, van ser campiones de Catalunya de Clubs sub18 femení. El club vallenc acull un campionat català que es va iniciar l’any 2015, organitzant també d’altres edicions, com la de 2018.

· Reglament   · Clubs inscrits