Canovelles va acollir el 1r Campionat de trail relleus mixtos

276

Canovelles va acollir la primera edició del Campionat de Catalunya de trail de relleus mixtos, amb la presència d’una setantena d’atletes i diversos clubs que van participar a la prova, tot plegat en el marc de l’Arrels Trail.

En categoria absoluta, la victòria va ser del CA Canovelles, amb un temps de 31:08 i la presència de Lluc Casal, Marçal Roig, Núria Escudero i Paula Hernàndez, seguits de Joan Alarcón, Pau Moreno, Mari Martínez i Ivana Rubio, sent també del CA Canovelles, amb un temps de 34:55.

D’altra banda, a la categoria sub 20, el mateix CA Canovelles va obtenir la victòria, amb un temps de 31:28 i Yousra Laghmich, Rut Herce, Martí Ruiz i Íker Prados. També van dominar la cursa sub 18, amb Pol Alaminos, Nil Garcia, Noelia Martínez i Carla Yanguas amb 34:32.

El CA Pobla de Segur, d’altra banda, va obtenir la victòria sub 16, amb Mar Woolley, Rabab Ouzemmou, Lluc Pascual i Guerau Carrillo a l’equip i un temps de 31:11, amb la plata del CA Canovelles i un temps de 32:15.

En la prova sub 14, el CAPS també va dominar la cursa, aconseguint la victòria, amb la plata del CA Mollet i el bronze del CA Canovelles. La prova sub 12 va acabar amb la victòria del CA Canovelles, la plata també de l’equip del Vallès Oriental i el bronze del Mollet. Finalment, a la prova sub 10, victòria del CAPS, seguit del mateix CA Canovelles.

Amb aquesta prova, el trail suma un nou campionat català a les seves esquenes.

· Resultats

Medalles al Campionat màster Off Road a Portugal

Al municipi de Machico, Portugal, es va celebrar el Campionat d’Europa màster Off Road, amb la presència de cinc atletes catalans i la consecució d’alguna medalla.

Destaquem a Domingo Ortega, atleta M75, que va aconseguir la plata en dues proves, la pujada vertical i el trail running.

· Resultats